Snickeri - Renovering - Villor - Radhus - Lägenheter - Kök - Målning - Ikea Möbelmontering - Garderoberg

Vi har anlitat Pio Service vid flera tillfällen för diverse arbeten som målning, tapetsering och en del snickeriarbeten. Arbetena har utförts med noggrannhet och omsorg. Vi har upplevt kontakten med Przemyslaw som mycket positiv. Lyhördhet och pålitlighet är kännetecknande. Vi kan varmt rekommendera Pio Service.

Carina och Pär Sommarström.

Pio Service har hjälpt mig med renoveringar i min förra villa och nuvarande bostadsrätt. Jag är mycket nöjd med snickerier, målningsarbeten och renoveringar av kök, badrum och vardagsrum. Noggrannhet, blick för detaljer och yrkeskunnande med en ärlig prissättning i botten kännetecknar deras arbete. Jag rekommenderar dem gärna.

Magnus Ernestam, Djursholm.

Jag har anlitat PIO Service till allt från köksrenoveringar till ombyggnationer av varierande slag. Slutresultatet håller alltid samma höga kvalitet. PIO Service är mycket pålitliga, kunniga och noggranna i sitt utförande och jag rekommenderar alltid dem till vänner och bekanta. De som har lytt mitt råd har blivit lika nöjda som jag.

Kristian Rune Grapgic Desinger

Jag är fantastiskt nöjd med PIO Service. De har kunskapen att jobba efter skisser i 3D-miljöer och de kan även hjälpa till för att skapa en virtuell version av det som ska skapas. Jag hade oerhört svårt att hitta en snickare med den kunskapen, nästan omöjligt! PIO Service gjorde därefter ett väldigt bra jobb i min lägenhet där de gjorde verklighet av mina planer, vilket sedan ledde till en lyckosam lägenhetsförsäljning. De har ett öga för detaljer och lämnar endast från sig kvalité!

Martin Ernestam, Hägersten

Pio Service hjälpte mig och min sambo att skapa vårt drömkök. Tack vare en god dialog, gott hantverk och tydlig prissättning blev vårt samarbete med Pio Service mycket gott. Jag vill särskilt framhålla en särskild lösning som innefattade en infälld skjutdörr och som gjorde att vi kunde maximera den effektiva ytan i vårt kök. Vi ger därför Pio Service våra varmaste rekommendationer.

Jonas Olofsson Docent och Lektor vid Psykologiska institutionen, Stockholms universitet

PIO Service har varit en ovärderlig partner i att utforma och bygga våra snabbt växande butiker. Med PIO kan vi känna oss trygga då de alltid håller det dem lovar och klarar av att leverera med kvalité under stressiga situationer. Letar du efter en dynamisk entreprenör som klarar av varierande arbetsuppgifter och att jobba med avancerad mjukvara för att hjälpa dig visualisera ditt projekt behöver du inte leta längre!

Martin, Grundare Mobellobutikerna.

 

Vi anlitade P.I.O Service för målning och ombyggnad av befintliga garderober. Przemek gav ett

proffsigt och trevligt intryck från start. Utmärkt kommunikation, höll tider som utlovat och kom med idéer på lösningar som visualiserades med 3D skisser. Vi är så nöjda med våra ombyggda garderober (befintliga stommar byggdes till för att skapa hel garderobsvägg och skjutdörrar monterades) och vårt målade rum. Utmärkt finish på både målning och garderober. Rekomenderar varmt P.I.O Service. Vi kommer förmodligen att anlita P.I.O Service vid nästa projekt.

Vi anlitade PIO service för att vi ville ha en stor platsbyggd bokhylla. Przemek kom till oss för att göra en bedömning och mäta på plats. Han kom med bra förslag på förbättringar på de ritningar vi hade gjort. Vi uppskattade hans vänlighet, professionella attityd, och att han skapade minimal oreda i huset då han var på plats. Hans sätt att arbeta var noggrant och hänsynsfullt och han var ärlig i sin kommunikation med oss. Vi är mycket nöjda med resultatet och har redan frågat honom om han kan ta sig an vårt nästa projekt (göra om ett rum med ny inbyggd garderob). Vi rekommenderar PIO service varmt.

Proffesionella, lyhörda och flexibla från förslag till slutförande av våra inbyggda hallgarderober. Przemek var mycket tillmötesgående och en bra kontakt genom projektet. De höll bra ordning under bygget, levererade hög kvalitet och höll sig till offererat pris. Rekommenderas varmt!

Kontakt

PIO Service

Välkommen att höra av dig till,

Tel: 072 30 30 252

Mail: info@pioservice.se

 

 

Vi Arbetar i hela Stockholm

  • Godkänd för F-SKATT
  • Registrerade för moms
  • Godkänd Kredithistorrk

 

Copyright © All Rights Reserved PIO SERVICE 2017